Wednesday, 6 April 2011

Nasihat buat adik2 kecil yg baru nak besar. :D

Assalamualaikum. yg saya hormati tuan pengacara majlis,berdirinye aku di sini.*kali ni betul2 berdiri :D ahakz! okays,sekarang ni aku nak nasihatkan korg janganlah buat benda ni
MEREMPIT.
jgn lah buat paciakk nanti nenek korg nak naik sekali haa tgk atas tu.AHAKZ!!


okays tk dinafikan perempuan zaman sekarang pun ramai yg dah teruk and merempit jugak.ape ape?sape ckp TAK?tk cye tgk ni 
HAA skang pecaye tidak?ohh korg mmg silap besaq sebab tk pcayekan aku nohh.aku ade lg bukti bak hang!
tgk bawah ni 
isk isk isk.hanya 'isk' yg mampu aku luahkan.maybe suami dia taknak belikan ikan membuatkan makcik ni terasa bengang dan nak lepaskan geram dgn merempit.



merempit ni sebenarnya tk diperlukan pun dalam kehidupan seharian kita.kita yg ghairah dan gersang dgn dunia permotoran ni.aku suggest kalau korg sayang sgt dkt motor korg tu.korg boleh buat macamniii--->tgk bawah 
HAA mcmni lah!jaga motor korg elok2.tkyah bawak g mane2 so tkyah lah tukar minyak hitam ape semua.senang kan?ahakz!



aku selalu TERnampak mat-mat rempit buat macamni 
SUPERMAN!yeahaa.tulah yg plg kerap sekali mat rempit buat when their want to speed.maybe utk potong angin kot.tp ikut belakang kereta cukup lah.redha ajelah yg enjin korg tk same dgn enjin yg valentino rossi pakai.korek lah ape pun (^_^)


korg rase menarik ke aksi2 mcmni?lihat bawah 
TAK KAN?
how about this?
lagi lah cencibai kan?bengkok lah rim dia.ahakz!
next--->
seperti kebiasaan lah,superman menjadi kegilaan ramai.korg tk takut ke kalau kalau kena potong dgn motor lain?malulahhh.korg dah superman ahakz! haha serius lawak.



okays aku cabar korg 
buat pacak dgn awek sampai petaling jaya tu.ahakz!tak rempit lah derr buat smpai signboard je :D


bukan apa,merempit ni bahaya dan berisiko tggi utk kehilangan nyawa.tk cye cece tgk bawah
mesti korg taknak kan senasib dgn dia ni.cuba lah korg bayangkan kalau korg ape perasaan mak bapak korg kalau korg jd mcm ini.*ini bukan doa okay :)


ni pulak akibat bg perempuan yg ikut aktiviti merempit ni 
kan dah nmpk.sape yg malu?korg jugak.haha.kalau dah bwk laju and pakai skirt mcmnilah jdnye :')
aku jugak yg untung.ahakz!ahakz!ahakz!



next-->mate korg boleh jd besar akibat kemalangan jalan raye.tk cye jugak?alahai tgk lah ni.FUHHHHH
kan sekarang baru nk pecaye.jagelah mate korg kurniaan Allah s.w.t tu ok :)


and and..jage lah jugak motor korg tuuu.kang elok2 
mcmni.lawa kan?dah penat2 makeup jgn lah race.nnti jd mcmni
hahaha!aku gelak jelah sbb lampu belakang dah takde.msti comel kan


okays cara mengelakkan merempit ni senang je.korg pegi kedai,beli kancil. cara tu dpt kurangkan sikit risiko korg drpd kemalangan maut jalan raya.okay lah tu sikit drpd tkde! kan kan :)
tak kire lah kancil 
pink ke.

hijau ke.

kuning ke?

sebab kereta boleh melindungi anda sedikit drpd tkde perlindungan langsung kan :D
okays lah akhir kata pada entry ini, marilah kita same2 join 
*THUMBS UP!
buat apa nk support benda yg boleh mendekatkan diri dengan sakaratul maut kan kan xD


marilah kita same same renung-renungkan dan selamat beramal.fikirlah dahulu sebelum membuat sesuatu. 
terima kasih sebab singgah diruangan yg tk seberapa ini. :-* terima kasih daun keladi,semoga berjumpa lagi di minggu hadapan :) special buat korang 

THE END 

4 comments:

  1. kemain lagi banyak gamba weh
    !
    aku suke pompuan kat petaling jaya tu doo.bapak dye

    ReplyDelete
  2. hahaha.tu makcik kantin sekolah aku

    ReplyDelete
  3. hahahahaha. bapak besar bontot. mcm bontot W*N

    ReplyDelete