Friday, 1 April 2011

thanks to bosan<---sebab dia lah blog ni terwujud harini:D

Berdirinya saya di sini.eh bile mase plak berdiri ==' hehe.okay sebenarnya kenalah cecite pasal family dulu kan.ade 7 org kesemuanya,aku bgtahu je sbb taknak korg tnye lepasni.ehehe^OO^ 

HAMIZAH BT RAMLI
haa ni lah kakak aku yg 1st.dah beranak dah dia.dah besar dah kan,dulu main guli pun baling tk kena.haha

NADHIRAH BT RAMLI
ni pulak kakak aku yg kedue.kecik je mcm yuna.haha.eh apesal gune tulisan kuning ni?
okay kite tukar putih pulak.kan nice ^^ 
yg ni 20 tahun and sedang setadi 

FARIDZUAN BIN RAMLI 
HAA ni lah aku.eh bukan,ni faizal tahir tp same je mcm aku.
so tkyah susah2 nk upload picture aku.haha ape korg tk cye?okay jom kite lihat.
HAA kan dah ckp same je tk cye.:D.kejap kejap!ni gmbar time muda2.ahakz.kite tukar lg 
ni baru aku.kurus kan kurus kan? *bangga 
tulah gunanya GANJA (jgn pcye ok)

FIKRI BIN RAMLI
HAA ni bukan clark kent tau.ahakz!! lu tgk macho kan?tgk abg lerr('',) NAMPAK!
ahaha.sorry lah mengarut sikit.tp tk salah pun sebenarnye.hikhik dia ni nakal sikit.
kesimpulannya aku lah plg baik dlm sibling aku hehehe :D

NABILLA BT RAMLI
ini nabilla.dia tingkatan 3 and akan take pmr this year.goodluck yeah\m/
bile tgk picture die pun dah tau yg die suke jenjalan kt taman.ahakz!!ahakz!!
sorry dude bergurau:)

ZHARFAN
ni bukan adik aku.ni cucu kepada ayah saya mak saya cicit kepada nenek saya cucu sedare kepada pakcik makcik makngah saye.kesimpulannya ank sedare sy lah kan.hehe dan kesimpulannya jugak ank kakak aku yg 1st:) saje post sebab dia comel lah.engat hampa ja ka ade perasaan kt budak2.grr rase mcm nk lage2 dahi dgn die.ahaha

baiklah.sekian sahaja celoteh kite pada mlm ini.kalau korg tk faham jugak cube tgk ni
NAHH dari atas kiri : fikri,nadhirah,faizal tahir.eh silap!faridzuan(me)hakahahokoeka
dari bawah kiri : en.ramli,nabilla,pn rabiah :)

THAT'S all jelah kot sbb i kan buwdak bawuu kt cini hak3.sorry lah yer tulisan warne putih.buruk ye?pedulik hape!haha.terima kasih sebab sudi baca blog yg baru ni.hehe.sekali lg terima kasih daun keladi,kita jumpa lg yauw! :)
THE END

No comments:

Post a Comment